PENGEDAR SHAKLEE AYER HITAM

PENGEDAR SHAKLEE AYER HITAM

Saturday, August 23, 2014

PENGENALAN KEPADA SHAKLEE

" THE MORE YOU SHARE WITH OTHERS, THE MORE VALUABLE YOUR SHARE WILL BECOME.. DO UNTO OTHERS AS YOU WOULD HAVE THEM DO UNTO YOU.." (Dr. Forrest C. Shaklee)
 
Maksudnya: "Lebih banyak anda berkongsi dengan orang lain, lebih tinggi nilai saham anda, Lakukan kepada orang lain sebagaimana anda mahu mereka lakukan kepada diri anda."

 
Diasaskan pada tahun 1956, Shaklee merupakan Syarikat pertama di dunia yang memperolehi Pensijilan "CLIMATE NEUTRALTM" dan mengimbangi sepenuhnya pembebasan Oksigen yg menghasilkan impak sifar ke atas alam sekitar.
Selama lebih 5 dekad, Shaklee telah menyumbang kepada kepimpinan alam sekitar.

 
Maklong merupakan SID yang berdaftar dengan Shaklee Corporation. Maklong akan membawa anda menerokai keajaiban produk Shaklee yang semestinya Semulajadi Selamat, Berkesan dan Terbukti selama lebih 50 tahun. Maklong ingin tampil lebih sihat, segar dan cergas kerana SIHAT ITU AMANAH yang Allah berikan pada kita untuk dijaga dengan sebaik-baiknya. Kesihatan adalah anugerah terindah bagi manusia sebelum datangnya waktu sakit... Penjagaan kesihatan yg baik dengan bantuan vitamin semulajadi dan selamat akan menjamin kesihatan yang berpanjangan.
 
SHAKLEE PILIHAN SAYA! 
 
 
Sumber: Panduan Nutrisi Shaklee
 
 
Maklong: Sihat Itu Amanah!
 
Syamsila Abd Kadir
0137445591

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...