PENGEDAR SHAKLEE AYER HITAM

PENGEDAR SHAKLEE AYER HITAM

Tuesday, April 23, 2019

Set Berpuasa Shaklee

JOM PREPARE UNTUK PUASA!

Rakan-rakan dah prepare dah? Puasa nie kena la bertenaga sepanjang hari , taknak lemau je kat office atau kat kelas kan.

So sempena puasa jom dapatkan shaklee untuk kita dan family. Apa yg penting sekali semasa puasa ialah ESP , mealshakes , dan performance drink.

🌈 *ESP*
Membantu memberikan tenaga sepanjang hari dan mengurangkan rasa lapar.

Plusss *kulit akan lebih cantik*! Elok sangat la nak glowing sebelum raya!

🌈 *Mealshakes*
Membekalkan nutrisi lengkap semasa puasa. Sesuai juga untuk kanak-kanak yg baru belajar berpuasa supaya mereka *tak cepat letih*.

🌈 *Performance Drink*
Minuman isotonik tanpa gula yg sangat bagus utk berikan tenaga pada badan.

PD jugak bagus utk *elakkan kita dari dehidrasi* dan mengurangkan rasa haus semasa berpuasa.

So dah ready nak puasa? Jom jadikan puasa kali ni lebih semangat dan bertenaga!💪🏻

Nak order?

Whatsapp 013 7445591

#pengedarshakleeayerhitam

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...