PENGEDAR SHAKLEE AYER HITAM

PENGEDAR SHAKLEE AYER HITAM

Wednesday, September 24, 2014

GET CLEAN WATER

Bahan kimia yg boleh memudaratkan kesihatan anda sebenarnya boleh hadir dalam air minuman keluarga. Logam berat, pencemaran industri, racun perosak-bahan cemar berbahaya ini bleh memasuki bekalan air kita dan mempunyai potensi untuk mewujudkan cabaran kesihatan jangka panjang. Menurut Agensi Perlindungan Alam Sekitar Amerika Syarikat, air yang kita minum adalah bertanggungjawab sehingga 20% daripada pendedahan plumbum pada manusia. dan laporan EPA menunjukkan bahawa sekurang0kurangnya 13% daripada sistem rawatan air negara telah melanggar akta air minum yg selamat dalam setiap lima tahun yg lalu.


Get Clean Water
Get Clean Water adalah revolusioner baru-penapisan sistem water-filteration pitcher disahkan oleh persatuan kualiti air (WQA) untuk mengurangkan sehingga 99% lead, serta berpuluh-puluh bahan pencemar lain yang boleh hador dalam air anda dan mungkin berbahaya kepada kesihatan. Multipatented Get Clean Water menggunakan blok pepejal karbon untuk menapis dan membersihkan air anda. Setiap penapis air bersih mengendalikan 80 gelen air, dua kali ganda sebagai BRTA dan membeli 2 dan setiap penapis dibuat dari tempurung kelapa yang mampan karbon yang menggunakan proses zeroemission. Tambahan pula ia adalah water -filteration pitcher pertama dengan sistem penapis karbon-blok yang boleh diisi semula dan mengurangkan sisa ke tapak pelupusan. Kita boleh menikmati air yang bersih dan sihat serta persekitaran yg lebih bersih.

Selamat
  • menyingkirkan kandungan plumbum dan bednasing
  • mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung dalam air
  • diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (WQA) 

Mesra Alam
  • memelihara alam sekitar dengan menggunakan sistem Penuras Jag Air dengan blok karbon isian semula yang pertama dimana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa.
  • setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yg tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

Handal
  • Lebih banyak air bersih pada setiap masa Get Clean Water menghasilkan 303 liter (80gelen) daripada setiap turasan yg mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain.
  • mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan 

Pilihan Bijak
  • Menjimatkan kos rakyat malaysia yg banyak membazirkan wang dengan meminum air botol.
  • Get Clean Water dapat memberikan air yg bersih dan rasanya enak dengan meter bijak yg menandakan bilakan masanya untuk anda menukar penuras tersebut.
Sumber: Panduan Nutrisi Shaklee - Get Clean Water

Untuk info dan konsultasi:
Syamsila Abd Kadir
SID1139304
call/sms/whatsapp: 0137445591
Emel: syamsila@gmail.com
FB: Syamsila Binti Abd Kadir

SIHAT ITU AMANAH!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...