PENGEDAR SHAKLEE AYER HITAM

PENGEDAR SHAKLEE AYER HITAM

Monday, December 22, 2014

SR-VITA-C PLUS yang sungguh BERBEZA & ISTIMEWA!!!


Banyak orang di luar sana mempertikaikan tentang Vitamin C Shaklee dengan jenama lain. Pada mereka semua VITAMIN C adalah sama.. mempunyai fungsi & manfaat yang sama.. Itu memang betul.. tidak dinafikan bahawa Vitamin C jenama apepun mahupun kita hanya makan makanan yang tinggi vitamin C pun tetap mempunyai kebaikan dan manfaat yang sama.

TETAPI..  Maklong suka nak kongsikan apa yang membuatkan Sustained Release  VITA-C Shaklee ni BERBEZA & Lebih ISTIMEWA berbanding jenama lain yang ada di pasaran.

  • Sustained Release Vita C adalah Vitamin C pertama yang natural dan bertindak secara ‘sus...tained release’, berfungsi secara perlahan untuk memenuhi keperluan tubuh.
  • Rumusan unik yang membenarkan pelepasan vitamin C secara perlahan dan berterusan selama 5 jam. Satu tablet membekalkan 500mg vitamin C iaitu bersamaan 7 biji setengah oren.
  • Membekalkan ‘Bioflavinoid’ dalam jumlah yang seimbang iaitu 120mg.
  • Bioflavonoids bekerja untuk meningkatkan keberkesanan vitamin C dan perlu diambil sebagai sebahagian daripada suplemen vitamin C (elak salur darah dari runtuh/bocor, meningkatkan fungsi vitamin C, elak vitamin C dr cepat teroksida dan merosakkan sel).
  • Tiada pembaziran kerana semua vitamin C digunakan dan dilepaskan kedalam sistem tubuh secara perlahan mengikut keperluan.
  • Hanya 50 sen sehari.
Sumber: FBGroup Stayhealthy

SYok ke best??
Siapa yang belum cuba silalah hubungi maklong segera..
Biar anda sendiri rasai perbezaan antara Vitamin C Shaklee dengan Vitamin C yg pernah anda cuba sebelum ini.
Nak jadi pengguna kenalah BIJAK!

---------------------------------
Shaklee Independent Distributor
SYAMSILA BINTI ABD KADIR
SID1139304
0137445591
FBPage: Amanah Sihat Maklong
Emel: syamsila@gmail.com

SIHAT ITU AMANAH!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...